ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ;

Πολλά σωματεία αδέσποτων ζώων περιθάλπουν σκυλάκια και γατάκια που δεν έχουν «ελπίδα» να υιοθετηθούν, είτε επειδή είναι μόνιμα υπό θεραπεία για καλααζάρ που τόσο το φοβόμαστε στην Ελλάδα, είτε επειδή έχουν κάποια αναπηρία και έτσι οι άνθρωποι δεν αποφασίζουν εύκολα να πάρουν ένα τέτοιο ζώο.
Όλοι εσείς οι φιλόζωοι που είτε δεν μπορείτε να υιοθετήσετε λόγω χώρου ένα ζωάκι, είτε έχετε ήδη πολλά ζώα στο σπίτι σας αλλά θέλετε να προσφέρετε στα αδέσποτα, μπορείτε να υιοθετήσετε εικονικά ένα σκυλάκι! Σας δίνεται έτσι η δυνατότητα να βοηθήσετε ένα ζώο χωρίς να το έχετε σπίτι σας, εξασφαλίζοντάς του την παραμονή σε ασφαλές μέρος όπου δεν κινδυνεύει από φόλες και αυτοκίνητα. Μπορείτε με το ίδιο μηνιαίο ποσό να του προσφέρετε στέγη, τροφή και ιατρική παρακολούθηση.
Ας γνωρίσουμε 5 φιλαράκια που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ στο Μαρκόπουλο και… προσφέρονται για να τα υιοθετήσετε εικονικά!

Άτλας ή Χάρχαλος
ΗΛΙΚΙΑ 2 ετών
ΗΟΒΒΥ γλειψιές – φιλάκια

Ο Άτλας ή αλλιώς Χάρχαλος είναι ένας χαρωπός, τρίποδος σκυλάκος. Από τις πρώτες ημέρες ο Άτλας με απόλυτη εμπιστοσύνη και γλειψιές - φιλάκια ανέχτηκε τη φροντίδα του γιατρού και τον ακρωτηριασμό του ποδιού του, πριν ένα χρόνο. Το γενναίο αυτό παλικάρι είναι 2 ετών, υγιές και εμβολιασμένο. Λατρεύει να πηδά ψηλά για αγκαλιές ενώ τρέχει και παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Κανείς μέχρι τώρα δεν ενδιαφέρθηκε να τον πάρει σπίτι.

atlas
Γιώργος
ΗΛΙΚΙΑ παππούς
ΗΟΒΒΥ ζει ήσυχα

O Παππούς Γιώργος βρέθηκε με προβλήματα υγείας, πληγές και πολύ αδύνατος… Σήμερα είναι ένα υγιές τσοπανόσκυλο, παχύ, με πλούσιο τρίχωμα που ζει ήσυχα τα λίγα χρόνια μέχρι να κλείσει τα μάτια του για πάντα.

giorgos

Johny
ΗΛΙΚΙΑ 5 ετών
ΗΟΒΒΥ κοινωνικός, φιλικός

O Johnny θυμίζει πιο πολύ γατάκι! Είναι κοινωνικός, φιλικός με ανθρώπους και ζώα, παρότι είναι θύμα των εκμεταλλευτών ανθρώπων που ρίχνουν τα pit bulls στην αρένα των κυνομαχιών. Είχε βρεθεί γεμάτος πληγές, με καλααζάρ, νεφρικά και ηπατικά προβλήματα. Πλέον έχει το χαμηλότερο τίτλο καλααζάρ, έχει θεραπευτεί από τα άλλα του προβλήματα και είναι στειρωμένος.

Johny

Πάμπα
ΗΛΙΚΙΑ 5 ετών
ΗΟΒΒΥ παραμάνα

Η Πάμπα αναλαμβάνει κάθε φορά τα κουτάβια που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο μέχρι να υιοθετηθούν! Βρέθηκε πριν από τρία χρόνια, κλειδωμένη σ’ένα υπόγειο μετά από το θάνατο του αφεντικού της. Είναι πια 5 ετών, εμβολιασμένη και στειρωμένη.

pampa

Πία
ΗΛΙΚΙΑ 2 ετών
ΗΟΒΒΥ παίζει με φιλαράκια

H Πία βρέθηκε σε κώμα, με έλκη σε όλο της το σώμα και μύγες πάνω της. Οι πιθανότητες να ζήσει ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Οι οροί και οι προσπάθειες των ανθρώπων του Καταφυγίου όμως την επανέφεραν στη ζωή! Το βλέμμα της είναι απλανές αλλά χαίρεται να είναι έξω στην αυλή σαν ένα σχεδόν φυσιολογικό σκυλί. Είναι δύο ετών και έχει εγκεφαλικά προβλήματα. Λατρεύει να παίζει με τα φιλαράκια της τα άλλα σκυλιά και δε χάνει την ευκαιρία να γαβγίσει, να τρέξει και να παίξει… με το δικό της μοναδικό τρόπο.

pia

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με το ΚΑΖ: www.kazshelter.org
ΠΗΓΗ: www.gavmagazine.gr Κλειάννα Μαλαματίνα

Επάνω!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Θετική εκπαίδευση σκύλων
    θετική εκπαίδευση